op maat & Verbonden websites
Uw klanten evolueren,
reageer samen.

Happy Desk is ontworpen door Kevin Palombo om jouw
custom en verbonden website en e-commerce te bouwen.
👉Gratis 30min Meeting!

Waarom een aangepaste en verbonden website?

Uw klanten evolueren, dankzij de digitale transformatie moet u snel kunnen reageren en zowel webtools als uw eigen bedrijf beheersen.

Om dit te beantwoorden,
stelt Happy Desk voor om eerst de klantervaring en beveiliging te bieden, zodat de veranderingen in de markt snel gevolgd kunnen worden voor een optimaal websucces.

Als u een op maat gemaakte en verbonden website wilt
om uw bedrijf te laten evolueren in het digitale tijdperk, positioneert Happy Desk zichzelf als een expert en vindt het de oplossing voor uw problemen.

Toutou

Omni-channel detailhandel + E-Shop ervaring

Toutou, dit zijn echte en virtuele winkels met topproducten voor honden en katten. Toutou biedt ook een verzorgingsdienst in de voorhoede van de technologie.

Happy Desk heeft een Omnichannel E-Commerce Store-oplossing geïmplementeerd die ultraeenvoudig in-store en online orderbeheer mogelijk maakt dankzij een onmiddellijke voorraadupdate-techniek.

Hotel Stayen

Website voor Hotel & Restaurants

Het hotelcomplex Stayen is een plek waar zaken en plezier samenkomen. Het bestaat uit een hotel van ongeveer zeventig kamers, maar ook niet minder dan vier restaurants, een tiental vergaderzalen en een prachtig wellnesscentrum.

Happy Desk heeft een site ontwikkeld die alle services van de groep in hetzelfde project probeert te markeren en de afbeelding die het merk wil weerspiegelen, beter kan omzetten.

Hierdoor kan de gebruiker het complex tot in het kleinste detail ontdekken dankzij functies zoals 360 ° -foto's, de "Stayen-kaart" of online reservering.

Het doel is om een vloeiende en optimale klantervaring te creëren.

Clayton Shagal

Cosmetische website + Resellers-kaart

Het assortiment cosmetica dat door het merk Clayton Shagal wordt aangeboden, heeft 35 jaar ervaring met collageen. Zijn wens is om zijn woorden te laten zien via de site, namelijk: kwaliteit en expertise in het veld.

De website voor België en Luxemburg probeert hun merkimago te weerspiegelen en biedt een kaart van onderzoek van de verschillende verkooppunten zeer praktisch en aangepast op smartphone en tablets om de klantervaring te stroomlijnen, aangezien een studie heeft aangetoond dat 80% van de gebruikers surft op hun smartphones en tablets.

Immo à la Carte

Vastgoed Website + Whise link

Immo à la Carte is een luxe vastgoed makelaar met uitzonderlijke eigendommen in de vier hoeken van België.Voor dit project was het sleutelwoord om het Whise property management-programma met de website te verbinden, zodat het beheer van onroerend goed te huur en te koop optimaal is.

Dankzij deze functie maakt dit het mogelijk om de klanten een ultraeenvoudig gebruik van het platform te bieden en in real-time de goederen te kennen die te huur of te koop zijn.

Op maat en verbonden website

door Kevin Palombo
Brussel, België

Ik ben Kevin Palombo, manager en oprichter van Happy Desk, website-creatie en e-commerce toegesneden en verbonden in 5 stappen.

Ik ben een meertalige ondernemer en ontwerper die een grote interesse heeft in nieuwe technologieën en in het ontwerpen van digitaal ontwerp.

Mijn belangrijkste zorgen zijn het ontwikkelen van veilige websites, eenvoudig beheer, voldoen aan de RGPD-normen en het sublimeren van het imago van uw bedrijf.

Happy Desk bevindt zich in België in Brussel.

Geniet van je bezoek en maak een online afspraak om samen je project te bespreken 🚀😀

Volg mij
#Happydesk.design

Kevin Palombo

Website in
5 stappen

Download onze gedetailleerde gids voor onze 5-staps werkmethode. In ruil voor uw e-mailadres kunt u onze gratis gids ontdekken.
Download de gids

Afspraak
30 minuten gratis

Bij Happy Desk willen we uw leven gemakkelijker maken, dus het maken van afspraken is een koud kunstje. Klik op de onderstaande knop en bespreek uw project!
Neem afspraak

Laten we beginnen met uw nieuwe
Happy Desk-website in 5 stappen
vandaag

Start nu